Education Esbjerg

Vores mission er at gøre Esbjerg til en attraktiv uddannelses- og studieby

Hvem er Education Esbjerg

Education Esbjerg er med til at understøtte og markedsføre indsatsen med at udvikle Esbjerg som uddannelses- og studieby. Vi er med til at udvikle nye koncepter og initiativer, der kan gøre en forskel i Sydvestjylland med henblik på at skabe et Danmark i bedre balance – uddannelsesmæssigt, økonomisk og geografisk.

Læs mere

Education Esbjerg inviterer til første årsmøde

Temaet er “uddannelse til tiden” og her sætter vi fokus på, hvordan vi bruger uddannelserne til at ruste de unge til fremtiden, til arbejdsmarkedet og til et samfund, hvor alle har en værdi.

  • Education
  • Excellence
  • Empathy

Curated education in one place

E.1 er et helt nyt uddannelseskoncept, der med globalt udsyn, højt ambitionsniveau og øje for det hele menneske, gentænker uddannelsernes rolle og format.

Der er mange versioner af det gode arbejdsliv og mange veje til professionel succes. Essentielt er, at rejsen derhen er så lærerig, tryg og solid som muligt, så fremtidens nyuddannede får et bæredygtigt fundament at bygge videre på – både fagligt og menneskeligt.

Læs mere

Ledige stillinger

I Education Esbjerg søger vi netop nu en kommunikationsansvarlig og en virksomheds- og medlemsansvarlig

Artikel

20.03.2023

Kvote 2 ansøgningerne til de videregående uddannelser i Esbjerg er gået frem

I alt har 983 søgt en uddannelse i Esbjerg på 1. prioritet, hvilket svarer til en fremgang på knapt 25 procent sammenlignet med sidste år

Seneste nyheder og pressedækning

Pressemeddelelse

March 29, 2023

Psykologi på vestjysk: SDU og Education Esbjerg i banebrydende samarbejde om ny psykologiuddannelse i Esbjerg

SDU vil åbne en ny bachelor- og kandidatuddannelse i psykologi ved SDU Esbjerg. Det er målet at lave 75 nye pladser fra 2025. Det bliver samlet 350 studerende, når uddannelsen er i fuldt sving.

Artikel

March 20, 2023

Kvote 2 ansøgningerne til de videregående uddannelser i Esbjerg er gået frem

I alt har 983 søgt en uddannelse i Esbjerg på 1. prioritet, hvilket svarer til en fremgang på knapt 25 procent sammenlignet med sidste år

Radio/TV

March 2, 2023

Direktør Lone Saaby deltog i debatten på DR – Uddanner vi forkert?

På dagen, hvor regeringen præsenterer sin uddannelsesreform, møder uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund studerende, undervisere og erhvervslivet i Debatten: Er det en god idé at forkorte op mod halvdelen af landets kandidatuddannelser? Og skal de danske uddannelser i højere grad målrettes arbejdsmarkedet? DRTV

Artikel

March 2, 2023

Esbjerg håber at regeringens udspil løser mangel på hænder og hoveder

Regeringen har i dag lanceret sit længe ventede uddannelsesudspil ”Forberedt til fremtiden”, der skal sikre bedre sammenhæng mellem alle uddannelsesniveauer, større uddannelsesudbud i hele landet og generelt videreudvikle et uddannelsessystem, der både gavner de studerende og erhvervslivets stigende behov for arbejdskraft.