Bliv mentor i E.1 Mentor

E.1 Mentor er med til at fremme uddannelsesmiljøet i Esbjerg, hvor uddannelse og erhverv knyttes tættere sammen gennem samarbejde mellem studerende og mentorer.

Tilmeld dig nu

Uanset hvor du er i din karriere, har du noget værdifuldt at give videre

Du kan deltage i et E.1 Mentorforløb uanset hvor du er i din karriere du vil altid have noget værdifuldt at give videre til en studerende. Både som nyuddannet i dit første job eller som garvet leder med mange års erfaringer. Der er altid noget, du kan lære dem og de kan lære dig. 

Udfordre autopiloten og bring ny viden med tilbage til din virksomhed

Deltagelse i E.1 Mentor faciliterer dialoger, der udfordrer autopiloten i din hverdag. Gennem samtaler med din mentee, workshops samt netværk med studerende og andre virksomheder skaber E.1 Mentor rum til refleksioner og ny viden, du kan tage med tilbage til din virksomhed.

Brugbare værktøjer og gode muligheder for netværk 

Mentorrollen gennem E.1 Mentor kan være med til at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Flere tidligere mentorer fremhæver, at de har fået nye perspektiver, forstærkede færdigheder og har fået indsigt i egne udviklingsområder, da deres kompetencer sættes i spil på nye måder. 

I et E1. Mentorforløb præsenteres du får brugbare værktøjer, der bruges i samtalerne med de studerende – både 1-1 og til de workshops, der afholdes 4 gange om året. Værktøjerne er overføre bare og kan derfor ofte også bruges i deltagernes dagligdag.  Det er ikke tidskrævende at deltage i E.1 Mentor. Det forventes, at man bruger 20-25 timer i løbet af 6 måneder. Og det er ikke kun de studerende, der går styrket fra forløbet. Det er vores opfattelse, at man får mindst lige så meget igen, som du giver.  

Gennem E.1 Mentor forløbet inviteres mentorer til 4 arrangementer, hvor der er gode muligheder for at netværke med andre mentorer og studerende gennem faciliterede øvelser og fri leg. 

Gennem vores engagement i Education Esbjerg bidrager vi til at skabe et stærkt og attraktivt uddannelsesmiljø i Esbjerg.”  

Tonny Klein
CEO i SubC Partner

Vi tror på, at stærke fællesskaber og samarbejde mellem studerende, uddannelsesinstitutioner, erhvervslivet og lokale kræfter er nøglen til vækst og udvikling i regionen.

Med forskellige niveauer af engagement fra ‘Passion’ til ‘Premium Partner’, tilbyder vi en platform, hvor enhver kan bidrage. Uanset om du er en privatperson med et hjerte, der banker for uddannelse og Esbjerg, eller en virksomhed med visioner om at forme og berige lokalsamfundet, har vi et medlemsniveauet.

Vores nye model er designet til at åbne døre, skabe forbindelser og understøtte både personlig og faglig vækst.

Vil du være en del af E.1 Mentor?

Skriv dig op her, og vi kontakter dig hurtigst muligt.Premium Partner og fonde

Esbjerg Kommune

Kirk Larsen & Ascanius

Viking Life-Saving Equipment

Semco Maritime

TotalEnergies

Blue Water Shipping

Varde Kommune

Claus Sørensen Fonden er bidragsydere til Education Esbjerg

Claus Sørensen Fonden

Henning G. Kruse Fonden er bidragsydere til Education Esbjerg

Henning G. Kruses Fond


Kontakt for mere info

Virksomhedssamarbejde og E.1-programudvikling

Anne Sofie Skou Jessen

Director Company Partnerships

+45 23 36 76 02
aj@educationesbjerg.com

Medlemsansvarlig
Education Esbjerg

Lennart Borgvardt

Key Account Manager

+45 24 78 14 50
lbo@educationesbjerg.com

Nyheder

De studerende på SDU fortæller om et nærværende studiemiljø til Mette Frederiksen
Pressemeddelelse

April 19, 2024

Psykologiuddannelsen kommer til Esbjerg i 2025

Nu er det officielt, at Syddansk Universitet fra sommeren 2025 starter en ny uddannelse i psykologi på campus i Esbjerg. Så nu skal der gøres klar, så 75 studerende kan starte op næste år. Det er et resultat af et stærkt samarbejde mellem Education Esbjerg og SDU og med stor opbakning fra Esbjerg Kommune, lokale fonde og erhvervslivet.

Artikel

April 17, 2024

Ændringer i Education Esbjergs vedtægter

Her kommer en kort opdatering på de seneste ændringer, vi har foretaget i vores vedtægter, som vil blev præsenteret og godkendt på generalforsamlingen 15. april 2024

Pressemeddelelse

April 16, 2024

Ny formand og tre nye bestyrelsesmedlemmer i Education Esbjerg bestyrelse

På Education Esbjergs generalforsamling, der blev afholdt 15. april 2024, blev der valgt tre nye virksomhedsrepræsentanter ind i bestyrelsen. På det efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde blev Advokat og Partner Peter Kirk Larsen valgt som ny bestyrelsesformand.

Pressemeddelelse

March 19, 2024

Blandede bolcher i kvote 2-ansøgertallet til Esbjerg

I fredags udløb fristen for at søge ind på en videregående uddannelse via kvote 2, hvor studerende kan blive optaget på baggrund af en samlet vurdering af deres kvalifikationer. Sammenlignet med 2023 er der i år et lille fald på 6 pct. i antallet af førsteprioritetsansøgere til de videregående uddannelser i Esbjerg.