E.1 Inspirational Talk – Hvordan skaber vi den attraktive arbejdsplads?

Arbejdsbegrebet er under hastig forandring med robotter, Big Data, krav om innovation og omstilling – og der er nye generationer på vej med et helt andet syn på ”det fede arbejde”.

Interesseret?

Skal du med til E.1 Inspirational Talk?

Big Data, krav om innovation og omstilling stiller store krav til ledelse og forståelse af samarbejdet mellem medarbejdere med forskellige ”generations-mindset”. Vi har derfor inviteret fremtidsforsker Anne-Marie Dahl til vores E.1 Inspirational Talk som vil give os indblik i de væsentligste megatrends, der påvirker fremtidens arbejdsplads og medarbejdere samt give os forståelse for de forskellige generationers opfattelse af en attraktiv arbejdsplads. Med scenarier drøfter vi fremtidens motivation, rekruttering og fastholdelse samt ledelse og får ny inspiration til at mødes på den attraktive arbejdsplads på tværs af generationer.

Fremtidsforsker Anne-Marie Dahl

Anne-Marie er cand.scient.pol. med sidefag i psykologi, har tidligere arbejdet ved Instituttet for Fremtidsforskning, som rådgiver på Christiansborg og som sekretariatsleder i en landboforening.

Anne-Marie Dahl er en erfaren fremtidsforsker og forfatter, der tilbyder et indblik i fremtidens megatrends, herunder globalisering og følelsessamfundets påvirkning. Hun udforsker konsekvenserne af disse trends for mennesker, forbrugere, familier og arbejdsstyrken.

Hvad er E.1 Inspirational Talk?

E.1 Inspirational Talk er dialogoplæg, hvor aktuelle temaer debatteres mellem Education Esbjergs partnervirksomheder og studerende. En facilitator sætter scenen ift. det relevante tema og herefter går der en dialog i gang med et panel bestående af repræsentanter fra vores partnervirksomheder, hvor I som virksomhed har mulighed for at byde ind med en repræsentant. De studerende lytter og debatterer med.  

Formålet er at øge kendskabet til vores partnervirksomheder som en mulig fremtidig arbejdsplads og at udfordre og inspirere de studerende i de valg eller fravalg, der træffes under en studietid.  

Praktiske Informationer

Dato: 3. juni

Tid: kl. 14.00-16.00

Sted: Aalborg Universitet, Esbjerg, Niels Bohrs Vej 8, 6700 Esbjerg.

Lokale: C1.119 (auditorium)

Pris: Gratis

Sprog: Dansk

Vil du høre mere om E.1 Inspirational Talks?

Skriv dig op herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

NY MEDLEMSMODEL

Vi er stolte over at lancere vores nye medlemsmodel, som er skræddersyet til at forbinde, inspirere og styrke alle parter

Bliv medlem