Ny medlemsmodel

Vi er stolte over at lancere vores nye medlemsmodel, som er skræddersyet til at forbinde, inspirere og styrke alle parter

Læs mere

Vi tror på, at stærke fællesskaber og samarbejde mellem studerende, uddannelsesinstitutioner, erhvervslivet og lokale kræfter er nøglen til vækst og udvikling i regionen.

Med forskellige niveauer af engagement fra ‘Passion’ til ‘Premium Partner’, tilbyder vi en platform, hvor enhver kan bidrage. Uanset om du er en privatperson med et hjerte, der banker for uddannelse og Esbjerg, eller en virksomhed med visioner om at forme og berige lokalsamfundet, har vi et medlemsniveauet.

Vores nye model er designet til at åbne døre, skabe forbindelser og understøtte både personlig og faglig vækst. Vi byder dig velkommen til at udforske, hvordan du kan være en del af denne spændende rejse.

Medlemsniveauer

Vores nye model tilbyder fire niveauer af engagement, hver skræddersyet til at møde behovene hos både enkeltpersoner og virksomheder, der ønsker at bidrage til og drage fordel af et blomstrende uddannelsesmiljø.

Partnerskabsniveauer


Passion

DKK500/year

Du får adgang til

 • Virksomhedslogo på hjemmesiden

PARTNER

DKK5.000/year

Du får yderligere adgang til

 • E.1 Company Booth
 • E.1 Inspirational Talks
 • E.1 Student Career
 • E.1 Membership Meetings
 • E.1 Mentor

Partner +

DKK25.000/year

Du får yderligere adgang til

 • E.1 Ambassador
 • E.1 Career Promotion
 • E.1 Job Portal and Matchmaking (sep. ‘24)
 • E.1 Event Partner and Host
 • E.1 Advisory Board ***

PREMIUM PARTNER

DKK150.000/year

Du får yderligere adgang til

 • E.1 Knowledge
 • E.1 Extra
 • E.1 Case Collaboration (ultimo ‘25)

Medlemsniveauer

Passion

For den enkelte, der brænder for at støtte uddannelsesmiljøet. Dit logo bliver synligt på vores hjemmeside, og du bliver en del af et fællesskab, der gør en forskel for uddannelserne i Esbjerg.

Omfatter enkeltmandsvirksomheder, lokal detailhandel samt mindre håndværksvirksomheder

Bliv medlem nu

Partner

For virksomheder, der ønsker at sætte et markant aftryk.

Få en E.1 Booth på e1education.dk og præsenter jeres virksomhed og karrieremuligheder, deltag i E.1 Inspirational Talks for at inspirere studerende, og gør brug af E.1 Student Career for at forbinde direkte med de studerende. Styrk jeres netværk ved E.1 Membership Meetings og bliv mentor gennem E.1 Mentor.

Bliv medlem nu

Partner+

Udvid engagementet og bliv Partner+ medlem.
Inkluderer alle fordele fra Partner-medlemskabet, plus muligheden for karrierefremme med E.1 Career Promotion og E.1 Job Portal for at tiltrække de skarpeste studerende til jeres team. Tag en førende rolle i arrangementer som E.1 Event Partner og bidrag til E.1 Advisory Board i Professional Master’s Degree / Softwareingeniør / Psykologi.

Bliv medlem nu

Premium Partner

Med Premium Partner får du alle fordele fra Partner+ medlemskabet, samt eksklusiv adgang til E.1 Knowledge for indsigt og analyser, der kan forme jeres talentudvikling. Med E.1 Extra får I specialiseret rådgivning og kan dykke dybere ned i konceptudvikling. I får også en central rolle i at facilitere case-samarbejder, der former fremtidens fagfolk.

Bliv medlem nuPlatin medlemmer og fonde

Esbjerg Kommune

Kirk Larsen & Ascanius

Viking Life-Saving Equipment

Semco Maritime

TotalEnergies

Blue Water Shipping

Varde Kommune

Claus Sørensen Fonden er bidragsydere til Education Esbjerg

Claus Sørensen Fonden

Henning G. Kruse Fonden er bidragsydere til Education Esbjerg

Henning G. Kruses Fond


Alle medlemmer

I Education Esbjerg har vi medlemmer bestående af virksomheder, videregående uddannelsesinstitutioner, offentlige institutioner og fonde.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til medlemskab i Education Esbjerg er du meget velkommen til at henvende dig til Anne Sofie Skou Jessen eller Lennart Borgvardt.

Virksomhedssamarbejde og E.1-programudvikling

Anne Sofie Skou Jessen

Director Company Partnerships

+45 23 36 76 02
aj@educationesbjerg.com

Medlemsansvarlig
Education Esbjerg

Lennart Borgvardt

Key Account Manager

+45 24 78 14 50
lbo@educationesbjerg.com

Nyheder

De studerende på SDU fortæller om et nærværende studiemiljø til Mette Frederiksen
Pressemeddelelse

April 19, 2024

Psykologiuddannelsen kommer til Esbjerg i 2025

Nu er det officielt, at Syddansk Universitet fra sommeren 2025 starter en ny uddannelse i psykologi på campus i Esbjerg. Så nu skal der gøres klar, så 75 studerende kan starte op næste år. Det er et resultat af et stærkt samarbejde mellem Education Esbjerg og SDU og med stor opbakning fra Esbjerg Kommune, lokale fonde og erhvervslivet.

Artikel

April 17, 2024

Ændringer i Education Esbjergs vedtægter

Her kommer en kort opdatering på de seneste ændringer, vi har foretaget i vores vedtægter, som vil blev præsenteret og godkendt på generalforsamlingen 15. april 2024

Pressemeddelelse

April 16, 2024

Ny formand og tre nye bestyrelsesmedlemmer i Education Esbjerg bestyrelse

På Education Esbjergs generalforsamling, der blev afholdt 15. april 2024, blev der valgt tre nye virksomhedsrepræsentanter ind i bestyrelsen. På det efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde blev Advokat og Partner Peter Kirk Larsen valgt som ny bestyrelsesformand.

Pressemeddelelse

March 19, 2024

Blandede bolcher i kvote 2-ansøgertallet til Esbjerg

I fredags udløb fristen for at søge ind på en videregående uddannelse via kvote 2, hvor studerende kan blive optaget på baggrund af en samlet vurdering af deres kvalifikationer. Sammenlignet med 2023 er der i år et lille fald på 6 pct. i antallet af førsteprioritetsansøgere til de videregående uddannelser i Esbjerg.