Mindeord

Mindeord til bestyrelsesformand Henrik Uhd Christensen

January 17, 2024

Det er med stor sorg, at vi i morges modtog beskeden om Henriks bortgang. Som formand for Education Esbjerg var han et fyrtårn, der lyste Esbjerg op. Henrik kæmpede for Esbjerg som en innovativ og attraktiv studie by ved at trække flere uddannelser og studerende til byen.

Peter Kirk Larsen, medlem af bestyrelsen og partner i Kirk Larsen & Ascanius

Jeg har endnu ikke rigtigt forstået, at Henrik ikke er her mere. Han var her og der og alle vegne i byens erhvervsliv. Ikke mindst i Education Esbjerg, hvor han var et fyrtårn med et stærkt og visionært lys.

Vi udviklede et tæt venskab. Henrik var et egetræ, man altid kunne læne sig op af. Henrik var en utrættelig arbejdskraft, der brændte for byen og Education Esbjerg. Han om nogen er synonym med de fremskridt og den succes foreningen har haft på uddannelsesområdet i Esbjerg.

Jeg nærer den største respekt for Henrik, og jeg har aldrig tidligere arbejdet sammen med et så kompetent og ordentligt menneske. 

Søren Nørgaard Thomsen, medlem af bestyrelsen og CEO Blue Water Shipping

Henrik var både begavet, arbejdsom og et helt igennem ordentligt menneske. Han havde Esbjerg med i hjertet i alt, hvad han foretog sig. Jeg satte meget stor pris på Henrik, og jeg kommer til at savne ham umådeligt, både som ven og kollega. Det er et kæmpe tab for Esbjerg.

Jesper Frost Rasmussen, næstformand og borgmester i Esbjerg Kommune

Henrik var Esbjerg i et og alt. Han var en uvurderlig ambassadør for byen og byens ambitioner. Han arbejdede utrætteligt for at indfri dem. Vi vil gøre vores ypperste for at drive Henriks arbejde i regi af Education Esbjergs videre – men det er meget store sko, der skal fyldes ud.

Lone Saaby, direktør Education Esbjerg

Jeg er utrolig ked af at Henrik ikke er her mere. Jeg satte stor pris på vores tætte samarbejde, som hvilede på gensidig respekt og stor loyalitet. Vi kunne tale om alt og finde løsninger – også når det blev svært. Han var et helt igennem rart menneske, og jeg kommer til at savne ham.

Tankerne går til Henriks familie.

Ære været Henriks minde.