Video

Ambitiøse mål, kræver ambitiøse planer. Visionen for E.1 – udviklet af Education Esbjerg

August 31, 2022

Med E.1. uddannelseskonceptet har Education Esbjerg en vision om at tænke uddannelse på en hel ny måde ved at sætte fokus på trivsel, virksomhedssamarbejde og digitalisering.

Vil du vide mere? – Så klik på denne video, hvor Peter Kirk Larsen, Advokat og Managing Partner fra Kirk Larsen & Ascanius/ bestyrelsesmedlem i Education Esbjerg samt Lone Saaby, Direktør i Education Esbjerg, sætter flere ord på visionen bag E.1 og indholdet i uddannelseskonceptet.

Og, hvorfor er det vigtigt at tænke uddannelse anderledes? Både ift. hvordan vi uddanner unge mennesker – men også i forhold til, hvordan vi tænker de fysiske uddannelsesmæssige rammer? Det fortæller Morten Albæk, Filosof & Founder fra Voluntas, der har udviklet trivselsdelen i uddannelseskonceptet, mere om her i videoen, sammen med Bjarke Ingels’, Founder & Creative Director fra BIG – Bjarke Ingels Group, der har tegnet ‘Master plan Esbjerg Strand’.

Seneste nyheder og pressedækning

Artikel

September 20, 2023

Uddannelses- og Forskningsminister Christina Egelund – Jeg er virkelig positiv over det ambitionsniveau, som man lægger for dagen i denne landsdel

Mandag den 18. september, var en helt speciel dag her på kontoret. Uddannelses- og Forskningsminister Christina Egelund slog nemlig et smut forbi kontoret. Vi havde et stramt program og mange emner, vi skulle forbi.

Artikel

September 20, 2023

På forsiden af Jyllands-Posten

Kritik fra to borgmestre og en direktør i Esbjerg over for regeringen for at begrænse antallet af internationale studerende. Regeringen er lydhør og erklærer sig parate til åbne døren for flere.

Artikel

August 30, 2023

Esbjerg oplever betydelig vækst i studieoptag: Esbjerg ligger 5 procentpoint foran de større byer 

Esbjerg oplever 6 pct. stigning i optag af studerende sammenlignet med sidste år. Dette i modsætning til Aarhus, Odense, Aalborg og København, der kun oplevede en 1% stigning.

Artikel

July 12, 2023

Public Affairs: Et usynligt arbejde, der skaber synlige resultater

Public affairs lyder mest af alt som titlen på en actionfilm fra 90’erne. Men realiteten er en anden, og navnet refererer oftest til aktiviteter og strategier, der involverer en organisation eller enkeltperson i at opbygge og vedligeholde relationer med offentlige myndigheder, politikere, beslutningstagere og andre interessenter inden for den offentlige sektor.