Video

Ambitiøse mål, kræver ambitiøse planer. Visionen for E.1 – udviklet af Education Esbjerg

August 31, 2022

Med E.1. uddannelseskonceptet har Education Esbjerg en vision om at tænke uddannelse på en hel ny måde ved at sætte fokus på trivsel, virksomhedssamarbejde og digitalisering.

Vil du vide mere? – Så klik på denne video, hvor Peter Kirk Larsen, Advokat og Managing Partner fra Kirk Larsen & Ascanius/ bestyrelsesmedlem i Education Esbjerg samt Lone Saaby, Direktør i Education Esbjerg, sætter flere ord på visionen bag E.1 og indholdet i uddannelseskonceptet.

Og, hvorfor er det vigtigt at tænke uddannelse anderledes? Både ift. hvordan vi uddanner unge mennesker – men også i forhold til, hvordan vi tænker de fysiske uddannelsesmæssige rammer? Det fortæller Morten Albæk, Filosof & Founder fra Voluntas, der har udviklet trivselsdelen i uddannelseskonceptet, mere om her i videoen, sammen med Bjarke Ingels’, Founder & Creative Director fra BIG – Bjarke Ingels Group, der har tegnet ‘Master plan Esbjerg Strand’.

Seneste nyheder og pressedækning

Artikel

February 7, 2024

Når man lytter, sker der noget magisk 

Hvordan bygger vi en digital platform, som både studerende, virksomheder og uddannelsesinstitutioner finder brugbar? Læs med i indlægget og bliv klogere på, hvad der sker, når man lytter.

Mindeord

January 17, 2024

Mindeord til bestyrelsesformand Henrik Uhd Christensen

Det er med stor sorg, at vi i morges modtog beskeden om Henriks bortgang. Som formand for Education Esbjerg var han et fyrtårn, der lyste Esbjerg op. Henrik kæmpede for Esbjerg som en innovativ og attraktiv studie by ved at trække flere uddannelser og studerende til byen.

Artikel

December 21, 2023

Politiske indsatser for flere studiepladser

Vores strategiske tiltag for at øge antallet af studiepladser og tiltrække internationale talenter til Sydvestjylland. Et dybdegående kig på vores samarbejde med uddannelsesinstitutioner og politikere for at forme fremtidens uddannelseslandskab.

Artikel

December 18, 2023

E.1 Mentor Kickoff 2023: En bro mellem studier og karriere

I starten af november 2023 blev det fjerde E.1 Mentorprogram sat i gang. Dette initiativ, som bygger bro mellem Esbjergs videregående uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet, tilbyder studerende vejledning i overgangen fra studieliv til arbejdsliv. Programmet matcher studerende med erfarne mentorer fra forskellige fagområder, og i år er intet mindre end 35 nye mentor-mentee par blevet dannet.