Video

Ambitiøse mål, kræver ambitiøse planer. Visionen for E.1 – udviklet af Education Esbjerg

August 31, 2022

Med E.1. uddannelseskonceptet har Education Esbjerg en vision om at tænke uddannelse på en hel ny måde ved at sætte fokus på trivsel, virksomhedssamarbejde og digitalisering.

Vil du vide mere? – Så klik på denne video, hvor Peter Kirk Larsen, Advokat og Managing Partner fra Kirk Larsen & Ascanius/ bestyrelsesmedlem i Education Esbjerg samt Lone Saaby, Direktør i Education Esbjerg, sætter flere ord på visionen bag E.1 og indholdet i uddannelseskonceptet.

Og, hvorfor er det vigtigt at tænke uddannelse anderledes? Både ift. hvordan vi uddanner unge mennesker – men også i forhold til, hvordan vi tænker de fysiske uddannelsesmæssige rammer? Det fortæller Morten Albæk, Filosof & Founder fra Voluntas, der har udviklet trivselsdelen i uddannelseskonceptet, mere om her i videoen, sammen med Bjarke Ingels’, Founder & Creative Director fra BIG – Bjarke Ingels Group, der har tegnet ‘Master plan Esbjerg Strand’.

Seneste nyheder og pressedækning

Artikel

June 12, 2024

Nye veje til trivsel: E.1’s initiativ for studerendes velvære 

I løbet af de seneste uger har E.1 lanceret initiativet “Nye Veje til Trivsel”, der sigter mod at skabe ro, flow og fordybelse blandt studerende fra videregående uddannelser. 

Pressemeddelelse

June 11, 2024

Vi har brug for at uddanne flere læger lokalt, hvis ambitionerne om at styrke det nære sundhedsvæsen skal indfries

I dag har sundhedsstrukturkommissionen præsenteret sine anbefalinger til, hvordan man løser fremtidens udfordringer i sundhedsvæsnet og skaber et mere sammenhængende sundhedsvæsen med mindre ulighed og nære sundhedstilbud af høj kvalitet i hele landet.

Folkemøde

May 29, 2024

Velfærdsuddannelserne: Hvordan får vi flere unge med ombord?

Kom med til live studievejledning og debat om, hvordan vi får flere varme hænder nu og i fremtiden

De studerende på SDU fortæller om et nærværende studiemiljø til Mette Frederiksen
Pressemeddelelse

April 19, 2024

Psykologiuddannelsen kommer til Esbjerg i 2025

Nu er det officielt, at Syddansk Universitet fra sommeren 2025 starter en ny uddannelse i psykologi på campus i Esbjerg. Så nu skal der gøres klar, så 75 studerende kan starte op næste år. Det er et resultat af et stærkt samarbejde mellem Education Esbjerg og SDU og med stor opbakning fra Esbjerg Kommune, lokale fonde og erhvervslivet.