Artikel

Mød de nye graduates hold 2022

September 2, 2022
Vi gentager succesen og har igen budt velkommen til nye graduates. D. 1. september 2022 er første arbejdsdag for vores nye graduates, de er spændte og vi er spændte. Mød dem herunder – og så glæder vi os til, at I skal følge med i deres rejse de næste to år.

Vi gentager succesen og har igen budt velkommen til nye graduates.

D. 1. september 2022 er første arbejdsdag for vores nye graduates, de er spændte og vi er spændte. Mød dem herunder – og så glæder vi os til, at I skal følge med i deres rejse de næste to år.

Lasse Kobborg Knudsen er 28 år. Han har en kandidat i filosofi med sidefag i nordisk sprog og litteratur fra Aarhus Universitet. Han starter sit forløb ved Kirk Larsen & Ascanius
Lasse Kobborg, 28 år

Lasse Kobborg Knudsen er 28 år. Han har en kandidat i filosofi med sidefag i nordisk sprog og litteratur fra Aarhus Universitet. Han starter sit forløb ved Kirk Larsen & Ascanius

”Co-Bu graduate programmet er noget helt unikt, og jeg kunne ikke lade være at søge. Det er en rigtig spændende mulighed, at få lov at stifte bekendtskab både med flere forskellige virksomheder, men også flere forskellige brancher. Jeg håber at få en masse erfaring og ansvar. Jeg skal være på sporet organisationsudvikling, hvor jeg blandt andet skal arbejde med bæredygtighed, og jeg håber at blive endnu skarpere på dette område, så jeg i fremtiden kan være et aktiv for virksomheder ift. at skabe bæredygtig impact”.

Alexander Lyngholm Thomsen er 26 år

Alexander Lyngholm Thomsen er 26 år. Han er uddannet Cand.Merc.Finance fra Aarhus Universitet og han starter sit forløb ved Blue Water Shipping. 

”Jeg valgte at søge dette graduate program, da jeg synes, det er spændende at få lov til at rotere rundt i forskellige virksomheder i stedet for afdelinger, som graduate programmer normalt tilbyder. Jeg tror, at det kommer til at gøre mig til en mere robust medarbejder med større forståelse i flere forskellige kontekster. Jeg har en forventning om en stejl læringskurve, hvor jeg bliver udfordret fagligt fra mange forskellige vinkler. Derudover forventer jeg at få et bredt netværk, som jeg kan få gavn af fremadrettet og jeg håber på, at dette kan være et springbræt til en god stilling efter forløbet”.

Christina Rahbek er 28 år. Hun er uddannet Cand.merc International Economic Consulting fra Aarhus Universitet – og hun starter sit forløb ved Semco Maritime.

Christina Rahbek er 28 år. 


Christina Rahbek er 28 år. Hun er uddannet Cand.merc International Economic Consulting fra Aarhus Universitet – og hun starter sit forløb ved Semco Maritime.

”Co-Business Graduate Programmet er et anderledes graduate program, hvor der er god rotation i forskellige virksomheder og et godt støttende forløb med Education Esbjerg. Jeg forventer en del læring, samt at anvende min teoretiske viden fra universitet til noget praktisk og hands-on – og så håber jeg at få mulighed for at mærke efter, hvilke kompetencer og arbejdsopgaver der passer bedst til mig. Inden jeg søgte programmet kendte jeg ikke til Esbjerg, men jeg ser frem til at flytte hertil og udforske byen”.

Andreas Utiger Voss er 24 år. Han er uddannet cand.merc.bi fra Århus Universitet. Andreas er oprindelig fra Esbjerg og er nu flyttet tilbage til byen. Han starter sit forløb ved VIKING Life-Saving Equipment.
Andreas Utiger Voss er 24 år.

Andreas Utiger Voss er 24 år. Han er uddannet cand.merc.bi fra Århus Universitet. Andreas er oprindelig fra Esbjerg og er nu flyttet tilbage til byen. Han starter sit forløb ved VIKING Life-Saving Equipment. 

”Jeg valgte at søge programmet, da jeg ville undersøge mulighederne for at komme tilbage til Esbjerg, og det var en interessant chance for at få kendskab til forskellige brancher inden for fagområdet. Jeg forventer det bliver lærerigt med forskellige opgaver indenfor mit område og jeg håber på at jeg kan blive mere sikker på hvad jeg har lyst til at arbejde med inden for BI og IT”.

Tobias Rosenberg Petersen er 26 år. Han er uddannet kandidat i IT, kommunikation og organisation fra Århus Universitet og han starter sit forløb ved Blue Water Shipping
Tobias Rosenberg Petersen er 26 år


Tobias Rosenberg Petersen er 26 år. Han er uddannet kandidat i IT, kommunikation og organisation fra Århus Universitet og han starter sit forløb ved Blue Water Shipping

”Jeg føler, at muligheden for at komme ud i flere forskellige virksomheder og prøve kræfter er enormt spændende. Netop fordi arbejdsopgaverne kommer til at være meget forskelligartede, føler jeg, at jeg får en meget unik profil.  Jeg forventer at lære en hel masse, og at skabe mig et godt netværk her i Esbjerg. Jeg forventer også, at de virksomheder som jeg bliver en del af, er villige til at investere i at dygtiggøre mig, ligesom jeg naturligvis selv vil gøre en kæmpe indsats for at få det maksimale ud at min tid hos dem. Jeg kender ikke vanvittig meget til Esbjerg i forvejen, jeg har familie, der bor her – men jeg er allerede flyttet hertil fra Herning for at lære byen at kende inden programmet starter”.

Hadia Chaman er 28 år. Hun er uddannet Cand. mag i International virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet Odense. Hun starter sit forløb ved Esbjerg Kommune.
Hadia Chaman er 28 år.

Hadia Chaman er 28 år. Hun er uddannet Cand. mag i International virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet Odense. Hun starter sit forløb ved Esbjerg Kommune.

”Jeg havde og har heller ikke hørt om et lignende graduate program, der giver en muligheden for at vokse på så kort tid ved, at man prøver så meget forskelligt af i løbet af programmet. Derfor måtte jeg gribe muligheden og søge det. Så jeg forventer, at jeg rent fagligt vokser for hver rotation, og jeg får skabt mig et netværk og personlige relationer gennem forløbet, som jeg kan bygge videre på lang tid efter, programmet er ovre”.  

Seneste nyheder og pressedækning

Artikel

September 20, 2023

Uddannelses- og Forskningsminister Christina Egelund – Jeg er virkelig positiv over det ambitionsniveau, som man lægger for dagen i denne landsdel

Mandag den 18. september, var en helt speciel dag her på kontoret. Uddannelses- og Forskningsminister Christina Egelund slog nemlig et smut forbi kontoret. Vi havde et stramt program og mange emner, vi skulle forbi.

Artikel

September 20, 2023

På forsiden af Jyllands-Posten

Kritik fra to borgmestre og en direktør i Esbjerg over for regeringen for at begrænse antallet af internationale studerende. Regeringen er lydhør og erklærer sig parate til åbne døren for flere.

Artikel

August 30, 2023

Esbjerg oplever betydelig vækst i studieoptag: Esbjerg ligger 5 procentpoint foran de større byer 

Esbjerg oplever 6 pct. stigning i optag af studerende sammenlignet med sidste år. Dette i modsætning til Aarhus, Odense, Aalborg og København, der kun oplevede en 1% stigning.

Artikel

July 12, 2023

Public Affairs: Et usynligt arbejde, der skaber synlige resultater

Public affairs lyder mest af alt som titlen på en actionfilm fra 90’erne. Men realiteten er en anden, og navnet refererer oftest til aktiviteter og strategier, der involverer en organisation eller enkeltperson i at opbygge og vedligeholde relationer med offentlige myndigheder, politikere, beslutningstagere og andre interessenter inden for den offentlige sektor.