Pressemeddelelse

Ny formand og tre nye bestyrelsesmedlemmer i Education Esbjerg bestyrelse

Thomas Khanna Klelund Josephsen
Communications Manager
April 16, 2024

På Education Esbjergs generalforsamling, der blev afholdt 15. april 2024, blev der valgt tre nye virksomhedsrepræsentanter ind i bestyrelsen. På det efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde blev Advokat og Partner Peter Kirk Larsen valgt som ny bestyrelsesformand.

– Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med at tiltrække mange flere studerende til Esbjerg. Det er afgørende for områdets virksomheder og vil have uvurderlig betydning for de fortsatte muligheder for vækst og udvikling i Sydjylland, fortæller Peter Kirk Larsen.

De nye bestyrelsesmedlemmer er Anna-Marie Bloch Münster, lægelig direktør ved Esbjerg og Grindsted Sygehus, Susanne Lassen, Business Transformation Manager ved TotalEnergies og Mette Fur Lisby, Chief Sales Officer ved BPI – Bramming Plast-Industri A/S. De bringer hver især ekspertise og nye perspektiver til Education Esbjerg, som kan være med til at understøtte og videreudvikle vores mission om at gøre Esbjerg til en innovativ og attraktiv studieby.

– Jeg glæder mig til at lære de andre bestyrelsesmedlemmer bedre at kende, fortsat skabe resultater og være med til at fortsætte det gode bestyrelsesarbejde. Jeg ser frem til at understøtte den fantastiske proces og udvikling, som Education Esbjerg har gennemgået, fortæller Anna-Marie Bloch Münster.

– Der er stor diversitet i de opgaver, vi får stillet i bestyrelsen, og det er virkelig spændende. Det er store sko, der skal fyldes, ud men jeg er fuld af gå-på-mod, fortsætter Susanne Lassen.

– Jeg glæder mig især til at lære Education Esbjerg bedre at kende. Jeg interesserer mig særligt for medlemmerne og ser frem til at blive klogere på, hvordan vi kan koble Education Esbjerg endnu tættere på både små og store virksomheder, afslutter Mette Fur Lisby.

Lone Saaby, direktør for Education Esbjerg, glæder sig også over udvidelsen af bestyrelsen.

Vi er utroligt glade for at byde Anna-Marie, Susanne, og Mette velkommen i bestyrelsen. Deres omfattende erfaringer og forskellige baggrunde vil uden tvivl styrke vores arbejde. Jeg glæder mig til samarbejdet.

Lone Saaby
Direktør, Education Esbjerg

Education Esbjergs bestyrelse

Education Esbjergs bestyrelse består nu af repræsentanter fra Esbjergs erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og Esbjerg Kommune.

Bestyrelsens medlemmer er nu:

  • Peter Kirk Larsen, managing partner for Kirk Larsen & Ascanius (formand)
  • Jesper Frost Rasmussen (næstformand), borgmester, Esbjerg Kommune (viceformand)
  • Steen Brødbæk, direktør, Semco Maritime
  • Søren Nørgaard Thomsen, direktør, Blue Water Shipping
  • Henrik Larsen, rektor, EASV
  • Rikke Vestergaard, kommunaldirektør, Esbjerg Kommune
  • Diana Mose, byrådsmedlem, Esbjerg Kommune
  • Anna-Marie Bloch Münster, Lægelig direktør, Esbjerg og Grindsted Sygehus
  • Susanne Lassen, Business Transformation Manager, TotalEnergies
  • Mette Fur Lisby, Cheif Sales Officer, BPI – Bramming Plast-Industri A/S

Nyheder

De studerende på SDU fortæller om et nærværende studiemiljø til Mette Frederiksen
Pressemeddelelse

April 19, 2024

Psykologiuddannelsen kommer til Esbjerg i 2025

Nu er det officielt, at Syddansk Universitet fra sommeren 2025 starter en ny uddannelse i psykologi på campus i Esbjerg. Så nu skal der gøres klar, så 75 studerende kan starte op næste år. Det er et resultat af et stærkt samarbejde mellem Education Esbjerg og SDU og med stor opbakning fra Esbjerg Kommune, lokale fonde og erhvervslivet.

Artikel

April 17, 2024

Ændringer i Education Esbjergs vedtægter

Her kommer en kort opdatering på de seneste ændringer, vi har foretaget i vores vedtægter, som vil blev præsenteret og godkendt på generalforsamlingen 15. april 2024

Pressemeddelelse

April 16, 2024

Ny formand og tre nye bestyrelsesmedlemmer i Education Esbjerg bestyrelse

På Education Esbjergs generalforsamling, der blev afholdt 15. april 2024, blev der valgt tre nye virksomhedsrepræsentanter ind i bestyrelsen. På det efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde blev Advokat og Partner Peter Kirk Larsen valgt som ny bestyrelsesformand.

Pressemeddelelse

March 19, 2024

Blandede bolcher i kvote 2-ansøgertallet til Esbjerg

I fredags udløb fristen for at søge ind på en videregående uddannelse via kvote 2, hvor studerende kan blive optaget på baggrund af en samlet vurdering af deres kvalifikationer. Sammenlignet med 2023 er der i år et lille fald på 6 pct. i antallet af førsteprioritetsansøgere til de videregående uddannelser i Esbjerg.