Branda og mikkel om at være parret som mentee og mentor i E.1 mentorprogrammet.
Video

May 1, 2023

Hvad er E.1 mentorprogram? Hvad er det bedste ved at være mentee og mentor?

Hvad er E.1 mentorprogram? Hvad er det bedste ved at være mentee og mentor? Hvad er det bedste ved samarbejdet mellem studerende og erhvervsfolk?

Lars-Eric er nu ansat ved Qubiqa som software engineer – et job han landede gennem mentorprogrammet, hvor han blev matchet med Palle Lau Nordtorp, mechanical engineer fra Qubiqa.
Video

November 17, 2022

Som nyuddannet fik Lars-Eric sit første job gennem mentorprogrammet

Fra november 2021 til juni 2022 deltog Lars-Eric Ertlmeier i E.1. mentorprogrammet for at blive klogere på ansøgningsprocesser, CV-udarbejdelse og generelt, hvordan man tilgår overgangen fra studieliv til arbejdsliv i Danmark. Lars-Eric flyttede nemlig for fem år siden til Danmark for at studere på Aalborg Universitet Esbjerg og stod nu, som snart nyuddannet, at skulle i gang med næste skridt. I

EDUCATION ESBJERG FORTÆLLER OM UDDANNELSESKONCEPTET E.1 TIL ENERGIENS FOLKEMØDE
Video

September 21, 2022

Education Esbjerg fortæller om uddannelseskonceptet E.1 til Energiens Folkemøde

I midt september deltog vi i Energiens Folkemøde på Torvet i Esbjerg. Her fik vi mulighed for at fortælle mere om vores nye uddannelseskoncept E.1. Det kan du se meget mere om i denne video, hvor vores programleder for virksomhedssamarbejde, Martin Lykkeskov Bahr, fortæller mere om, hvad vores ambitioner med E.1 er.  Du kan også læse endnu mere om E.1 her:  E1education.dk

Video

August 31, 2022

Ambitiøse mål, kræver ambitiøse planer. Cisionen for E.1 – udviklet af Education Esbjerg

Med E.1. uddannelseskonceptet har Education Esbjerg en vision om at tænke uddannelse på en hel ny måde ved at sætte fokus på trivsel, virksomhedssamarbejde og digitalisering.

Se videohilsen fra uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen
Video

August 25, 2022

Uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen sender en hilsen til Education Esbjergs offentliggørelsen af E.1

Uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen var desværre forhindret i at deltage i offentliggørelsen af vores uddannelseskoncept E.1. samt 'Masterplan Esbjerg Strand'.